خدمات پرستاری در مشهد

نگهداری از نوزاد – راهنمای روزهای آغازین

نگهداری از نوزاد؛ پس از اینکه یک عضو بسیار کوچک و حساس به جمع خانواده شما اضافه شد، خانه باید برای ورود و زندگی او کاملا مهیا باشد.

بنابراین قبل از به دنیا آمدن فرزندتان، باید یک سری تغییرات اساسی یا کوچک در خانه و محل زندگی تان ایجاد کنید.

بنابراین قبل از به دنیا آمدن فرزندتان، باید یک سری تغییرات اساسی یا کوچک در خانه و محل زندگی تان ایجاد کنید.

اگر منزل شما پله دارد، دروازه های بالا و پایین پله ها را در دوطرف مسدود کنید تا نوزاد شما وقتی چهار دست و پا راه میرود به سمت پله ها نرود. باید روشنایی منزل به اندازه کافی باشد تا کودک به راحتی بتواند همه جا را ببیند.

کفپوش های منزل باید مناسب باشد. سنگ و سرامیک گزینه مناسبی برای خانواده شما نیست. سعی کنید تمام منزل را با موکت، فرش یا پارکت بپوشانید. وسیله گرمایشی منزل باید بسیار ایمن باشد. با توجه به اینکه پوست نوزاد بسیار حساس می باشد، باید از هر گونه حرارت مستقیم مانند شعله آتش جلوگیری کنید. دما باید به اندازه ای باشد که پوست او قرمز نشود و در عین حال با لباس مناسب منزل احساس سرما نکند.

تمامی وسایل خطر آفرین را از مسیر نوزاد باید خارج کنید. وسایل برنده و تیز و یا هر وسیله ای که می تواند به کودک شما آسیب بزند نباید در دسترس بچه ها قرار بگیرد.

اشیا کوچکی که کودک می تواند آنها را ببلعد و موجب خفگی او شود را از سر راه او بر دارید. اتاق نشیمن باید بسیار خلوت باشد. رومیزی را از یک پارچه نازک تهیه نکنید که کودک بتواند گوشه آن را بکشد و همه ظرفها روی سر او سقوط کند، سعی کنید جنس رومیزی جوری باشد که کودک نتواند آن را به سمت خود بکشد.

نگهداری از نوزاد

اگر در منزل از گیاهات برای زیبایی استفاده میکنید حواستان باشد که برگهای آنها سمی نباشند و یا اینکه ساقه های آن دارای تیغ های برنده نباشد که اگر کودک به آنها دست زد، دست او را زخمی یا سمی کند.

وسیله های برقی را در زمان هایی که از آنها استفاده نمیکنید خاموش نگه دارید. نوشیدنی های داغ یا خیلی سرد و همچنین نوشیدنی های الکلی را در جایی که امکان نوشیدن آنها توسط کودک یا نوزاد وجوددارد نگذارید.

شایع ترین خطرات در آشپزخانه سوختگی ناشی از آب داغ یا غذای داغ و همچنین مسمومیت ناشی از مواد شوینده می باشد. همچنین وسایل برقی مانند چرخ گوشت و یا آب میوه گیری به هیچ وجه نباید در دسترس باشد.
هنگام کار با این وسایل نوزاد خود را از آن محل دور کنید. تمام مواد شیمیایی را از دسترس نوزاد خارج کنیدو موادی مانند قرص های ماشین ظرفشویی و سایر مواد شوینده و ضد عفونی کننده باید در طبقات بالایی کابینت ها قرار بگیرد.

در حمام نیز سایر موارد ایمنی باید رعایت شود. مواد شوینده نزدیک کودک نباشد. استفاده از وان باید حتما با نظارت مادر یا پرستار نوزاد انجام گیرد و به هیچ وجه کودک را تنها درون وان نگذارید. قبل از بردن کودک به حمام دمای آب را تنظیم کنید تا گرمای مناسبی داشته باشد.
شوینده ها را درون یک قفسه که دست کودک به آنها نمی رسد قرار دهید. هنگام حمام کردن نوزاد باید به لغزنده بوده پوست او بسیار دقت کنید برای او صندلی حمام تهیه کنید و با پیچیدن حوله پس از پایان شستشو از سرما خوردن کودک و نوزاد جلوگیری کنید.

از شش ماهگی شما نوزاد خود را در اتاق خودش می خوابانید. بنابراین باید به تمامی قسمتهای اتاق توجه کنید. کودک را به طور منظم بررسی کنید. اگر امکانش هست از یک مانیتور برای بررسی شرایط نوزاد استفاده کنید. از یک دماسنج برای چک کردن دمای اتاق استفاده کنید.
دمای ۱۸ درجه سانتیگراد برای اتاقی که نوزاد را نگهداری میکنید دمای مناسبی می باشد. تشک و تخت استاندارد برای او تهیه کنید. اتاق کودک باید تهویه مناسب داشته باشد و در اطراف او اجسامی که امکان سقوط دارد وجود نداشته باشد.

تمامی این موارد برای مراقبت از نوزاد در منزل ضروری است و خانواده ها باید کلیه شرایط را برای حضور نوزاد مطابق نیازها و خواسته های او تدارک ببینند.

برای مادران بدون تجربه سپیدگستر خدمات پرستار نوزاد در منزل را ارائه میدهد و پرستاران نوزاد با تجربه را دارا می باشد.

0 دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *